Actiedag voor Oekraïne-Jongerenreis op 29 juni

Actiedag voor Oekraïne-Jongerenreis 2019

29 juni (10.00 tot 15.00 uur) kunt u alvast noteren, dan houden wij de actiedag met allerlei leuke activiteiten voor jong en oud bij IJsboerderij IJscowd.

Om 10.00 uur gaat de welbekende autowasstraat open, u kunt gewoon langskomen, dan maken wij uw auto schoon, ondertussen kunt u genieten van een kopje koffie of langs de boekenmarkt gaan. Ook hebben we voor de kinderen allerlei leuke kinderactiviteiten zoals grabbelton en Oud Hollandse spelletjes, (de winnaar krijgt een leuke prijs!)

Vanaf 10.30 uur kunt u een leuke boerenfoto-shoot laten maken en er komt een tekenaar die kinderportretten maakt.

Ook zorgen we voor een lekkere koek en zopie met lekkere hamburgers en vers gebakken boerenpannenkoeken.

Vanaf 13.00 uur gaan we van start met het krachtmetingspel voor wie wil, met onder andere spijkerbroekhangen, autobandenrace, buikschuifbaan en nog meer, hierbij zijn leuke prijzen te winnen. Ook zijn er andere mooie prijzen te winnen die door onze sponsoren ter beschikking zijn gesteld.

 

De opbrengst van deze actiedag is voor de klus- en kinderprojecten die we komende zomer willen gaan doen onder de Oekraïnse bevolking.

 

Oproep: voor de boekenmarkt zijn wij op zoek naar boeken die wij kunnen verkopen. Heeft u gelezen of ongelezen kinder-, jeugd-, of volwassenboeken receptenboeken of mooie tijdschriften die u voor het goede doel ter beschikking wilt stellen, dan mag u deze brengen bij Erik van der Ziel, Vechtstraat 6 (06-31691440).

In dit filmpje vertelt een deel van de reizigers iets over de actiedag: https://www.youtube.com/watch?v=LRA5S_i-DDs&feature=youtu.be

 

U kunt ons ven onze reis volgen op Facebook (Oekraïne 2019). Graag zien we u op 29 juni bij IJscowd!

Groeten, namens de 15 reizigers van de Oekraïne-Jongerenreis 2019