Taizé in Andreaskerk op 30 maart

Twee keer per jaar wordt er in Hattem een Taizé-viering gehouden. De eerste van dit jaar vindt plaats op zaterdagavond 30 maart 2019 om 19.30 uur in de Andreaskerk, Markt 2 te Hattem. 

De viering wordt gehouden volgens de karakteristieken van de gebedsvieringen in de kloostergemeenschap in het dorp Taizé in Frankrijk.
Er worden meditatieve liederen gezongen in verschillende talen, deze keer  begeleid door bugel en piano. Er is ruimte voor stilte en gebed en er is de mogelijkheid om een kaarsje aan te steken. In de nacht van 30 maart zal de klok verzet worden. Voordat de zomertijd in gaat kunt u nog één keer van een sfeervol ingerichte kerk met schemerlicht en veel brandende kaarsjes genieten. 

Voor het gelegenheidskoor zoeken we zangers en zangeressen zodat de liederen meerstemmig gezongen kunnen worden. U kunt zich hiervoor opgeven via taize@pknhattem.nl. Het repeteren begint op zaterdag 30 maart vanaf 18.00 uur.  De viering zelf duurt van 19.30 tot ongeveer 20.15 uur. Toegang is gratis. Voor bestrijding van de gemaakte kosten is er een collecte. U  bent van harte welkom.