Vakantieplan Oekraïnse kinderen 28 februari

Vakantieplan Stichting CHOE

Een kind in huis, ook iets voor u?

Stichting CHOE biedt al 25 jaar hulp in Oekraïne, voornamelijk in de plaats Perechyn en omgeving.

CHOE biedt o.a. hulp aan het internaat in Perechyn. Hier wonen 75 kinderen die aan de kant geschoven zijn, die zonder hulp geen toekomst zouden hebben. De kinderen zijn wees, door ouders verlaten of uit huis geplaatst. Ze lijden onder het grote gemis van een eigen familie.

Liefde, aandacht, het even echt kind mogen zijn, dat is waar ieder kind naar verlangt en dat is wat we hen in Nederland willen bieden. Stichting CHOE is daarom ook dit jaar op zoek naar gezinnen die tijdens de zomer hun huis en hart willen openstellen voor één of twee (wees) kinderen uit Oekraïne.

Voelt u er voor om tijdens de zomer één of twee kinderen onderdak te bieden? Kent u mensen in uw omgeving die geïnteresseerd zijn? Of wilt u meer informatie over het vakantieplan?

Bezoek dan de informatieavond van stichting CHOE op donderdag 28 februari om 20.00 uur in de Eudokiakerk, Wederiklaan 54 in Kampen.

Vooraf aanmelden is niet nodig, voor informatie kunt u ook contact opnemen met de coördinator van het vakantieplan Wilma Veurink 0523 – 265545 / wjveurink@home.nl. Meer informatie kunt u ook vinden op onze website www.choe.nl