GROOT Kerstconcert Chr. Mannenkoor DEV op 19 december

Het Chr.Mannenkoor DEV hoopt op woensdag 19 december een groot kerstconcert te geven in een feestelijk aangeklede kerkzaal van De Open Poort. Er is altijd veel belangstelling voor dit concert.

Een avond waarin veel samen gezongen wordt onder begeleiding van de bekende organist Harm Hoeve! Deze samenzang zal worden ondersteund door Dick Post op trompet. Dick is 1e trompettist bij de CMH.

Verder wordt meegewerkt door de sopraan Esther Kouwenhoven. Zij heeft haar opleiding dit jaar met groot succes afgesloten aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel en zal o.m. het ‘I know, that my Redeemr liveth’ uit de Messiah zingen en het prachtige ‘ Ave Maria’ van de Russische componist Vladimir Vavilov .

DEV zingt naast veel bekende kerstliederen o.a. ‘For unto us a child is born’ van Händel in een mannenkoorbewerking van Bert Duijst. De avond wordt afgesloten zoals in voorgaande jaren met koor- en samenzang van het ‘Ere zij God’ en daarna door het koor gezongen ‘Stille nacht’ van Franz Gruber.

Ook het koorlid Casper Spannenberg zal enkele keren solistisch meewerken.

Het belooft een prachtige avond te worden waarbij de toegang gratis is. Wel is er een deurcollecte ter bestrijding van de kosten. Het concert begint om acht uur en de kerkzaal is open vanaf half acht.