Diensten

Elke zondagochtend vindt om 9.30 uur in de Ontmoetingskerk een eredienst plaats.

Tijdens de ochtenddienst is er oppas voor de allerkleinsten en een bijbelklas voor de oudere kinderen. Na afloop van de ochtenddiensten wordt gezamenlijk koffie gedronken. Iedereen is daarbij van harte welkom, ook de gasten. Hierbij wordt nagepraat over de dienst en er is uiteraard ook gelegenheid om met elkaar kennis te maken of elkaar beter te leren kennen.

De middagdiensten worden gezamenlijk met de Christelijk Gereformeerde Kerk en de beide Gereformeerde Kerken Vrijgemaakt georganiseerd. Diensten:

  • 14.30 uur in de oneven maanden in de Open Poort (GKv), Veldhoeve 1
  • 14.30 uur in de even maanden in de Gasthuiskerk (GKv), Achterstraat 11
  • 16.30 uur in de wintermaanden (oktober t/m april) in de Christelijk Gereformeerde Kerk, Korte Kerkstraat
  • 19.00 uur in de zomermaanden (mei t/m september) in de Christelijk Gereformeerde Kerk, Korte Kerkstraat 

In de maanden maart, juni, september en december vieren we op de tweede zondag in beide diensten het Heilig Avondmaal. Hieraan kan worden deelgenomen door gemeenteleden die belijdenis van hun geloof hebben afgelegd. Gasten zijn in onze gemeente van harte welkom om ook aan het avondmaal deel te nemen, als zij de Here Jezus van harte lief hebben als Verlosser en dit in de eigen gemeente hebben beleden. Wanneer u hierover nog vragen hebt, zijn er bij de ingangen van de kerk ambtsdragers te vinden die u graag van dienst zijn.